DENİZLİ / SARAYKÖY - Sığma İlkokulu

Sığma İlkokulu

SIĞMA MAH. 7 SK. SIGMA ILKOKULU BLOK NO: 8 SARAYKÖY / DENİZLİ
Vizyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Misyon
Atatürk ilkeleri ışığında ve Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda dürüst, kararlı, araştırmacı, sorgulayıcı, değişime ve yeniliğe açık, çevresine ve kendine saygılı, her yönüyle örnek kişiliğe sahip, toplumsal sorumluluğu ve çevre bilinci gelişmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, teknolojileri üreten ve uygulayan bireyler yetiştirmek ve üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermektir.
08:50 ilk ders saati 14:30 ders bitişi
kömürlü kalorifer
Sarayköy Belediyesi´nin belirli saatlerde otobüs seferleri vardır.
Sarayköy´e bağlı bir mahalledir.
Denizli iline 24 km, Sarayköy´e ise 5 km uzaklıktadır.
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI,FUTBOL MUSABAKALARI
AKIL VE ZEKA OYUNLARI,SATRANÇ TURNUVALARI