DENİZLİ / SARAYKÖY - Sığma İlkokulu

Nis

Resimlerden Hikayelere ve Hikayelerden Resimlere eTwinning projesinde 1/A sınıfı öğretmenimiz Leyla SABANCIOĞLU öğrencilerine web2 aracı ile dijital ortamda puzzle yaptılar. puzzle yaptıkları resimle ilgili hikaye yazdılar. Yazdıkları hikayeleri panoda sergilediler.

Serbest Etkinlikler saatinde yapılan Drama etkinlikliğimizden bir kare

Nis

3-A sınıfımız Fen Bilimleri dersinde yer alan Temiz Cevre calışmasını gerçekleştirdiler.Edindikleri sonuclarla ilgili diğer sınıflarda bilgilendirmeler yaptılar

Sıgma İlkokulu Çanakkale Sehitlerini Anma Programı

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü farkındalık sunumu

Ara

Okulumuz 4/ A sınıfı öğrencileri  ve Öğretmenimiz Arzu KABUL, yeni bir e Twinning Projesi ile çalışmalarına başlamıştır. Our Stem- Based, Back to Nature Projesi ile öğrencilerimiz DOĞA, İKLİM ve GERİ DÖNÜŞÜM temalarında STEM tabanlı etkinlikk ve kazanımlarla Yeşil Dünya için çalışacaklar.

Öğretmenimiz Arzu KABUL' e teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ekm

Sarayköy ilçe  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent AKHAN,Şube Müdürlerimiz Sayın Mine FİLDAĞLI Ve Özcan ARSLAN 'a nazik ziyaretlerinden teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda yürütülen Anadolu Masal Dolu projesinin sonuna geldik. Farklı etkinlikler, güzel çalışmalar ile projemizi sonlandırdık. Okulumuz 4/ A sınıfı öğretmeni Leyla SABANCIOĞLU'nun katkılarıyla proje çıktısı olan Öğretmen Etkinlik Kitabı hazırlandı.Yapilan çalışmaların planlarından oluşan öğretmen etkinlik kitabı hazırlanarak, yol gösterici nitelikte bir kaynak oldu.

Haz

4/ A sınıfımızın Anadolu Masal Dolu projesinin final ürünü hikaye kitabının bir sayfasını 4/ A  sınıfı öğrencilerimiz canlı derste öğretmenleri Leyla SABANCIOĞLU rehberliğinde yazdılar. Yazdıkları bölüm ile ilgili resmi 4/A sınıfı öğrencimiz Emine Nisa Nur K. resimledi.

Anadolu Masal Dolu projesinin final ürünü hikaye kitabı Fırat İle Çınar hikaye kitabını aşağıdaki linki tıklayarak okuyabilirsiniz.

Haz

Okulumuz 4/ A SINIFI  öğretmeni Leyla SABANCIOĞLU ve öğrencileri, Öğretmen de Benim Öğrenen de proje sonu final ürünleri hazırlandılar. Öğrencilerimizin aktif olarak etkinliklere katıldılar.

Haz

Okulumuz 4/ A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Leyla SABANCIOĞLU  Öğretmen de Benim Öğrenen de eTwinning projesinde yapılan etkinliklerin bir araya toplantığı ebook çalışmasını

Haz

Öğretmenimiz Arzu KABUL e Twinning Projesi olan HEALTH LITERACY WITH KKIDS Projesinin çalışmalarımı sanal sergi hazırlayarak sunmuştur.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Öğretmenimiz Arzu KABUL 'un düzenlediği Health Literacy With Kids Projemizin E dergisi.

Keyifli okumalar dileriz.

Haz

Sınıf Öğretmenimiz Arzu KABUL e Twinning Projesi olan Health Lıteracy With Kids Projesinin çalışmalarını e dergiye dönüştürerek , Denizli İl Sağlık Müdürümüz Sayın Berna ÖZTÜRK' e takdim etmiştir.

Değerli Müdürümüze ilgi ve desteği çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 3/ A Sınıfının Yürüttüğü e Twinning Projemiz olan HEALTH LITERACY WITH KIDS Projemizin çalışmalarını öğretmenimiz Arzu KABUL, Saarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent AKHAN' a sunmuştur.

Gösterdiği ilgi ve destek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent AKHAN' a okulumuz adına çok teşekkür ederiz.