DENİZLİ / SARAYKÖY - Sığma İlkokulu

Haz

Okulumuz e Twinning Projesi olan HEALTH LITERACY WITH KIDS Projemizin kurucu öğretmeni Arzu KABUL, proje kapsamında 3/A Sınıfı öğrencileriyle birlikte Avrupa Kod Haftası etkinliklerine katılarak başarı göstermiştir.

YEĞİTEK Genel Müdürü Sayın Anıl YILMAZ , çalışmalar kapsamında" Teşekkür Mektubu" iletmişlerdir, saygılarımızı sunarız.

Öğretmenimiz Arzu KABUL' u ve öğrencilerini tebrik ederiz.

May

Anadolu Masal Dolu eTwinning projesi kurucuları Selin SARIÇA  ve Özlem IŞIK ın proje üyeleri için hazırladığı kalite etiketine başvuru webinarı çok verimli ve açıklayıcıydı.

May

Anadolu Masalları projesi çerçevesinde Anneler Günü etkinlikliği düzenlendi.Okulumuz çerçevesinde katılan annelerimize Tuz Masalı anlatıldı.

May

Anasınıfı öğretmenimiz Şerife ÇAKIR'ın kurucu olduğu MERHABA İLKBAHAR-HELLO SPRING projesi öğretmen ve öğrencileri sanal sergi hazırladılar. Çocuklar ilkbaharda doğada meydana gelen değişiklikleri gözlemlediler ve fotoğrafladılar. Çocukların kadrajından; Türkiye'nin birçok ilinde doğanın uyanışını , oluşturdukları sergide bizlere sergilediler. Şerife ÇAKIR'a ve öğrencilerine bu güzel etkinliğe katılımları için teşekkür ederiz.

May

OKUYAN DENİZLİ Projesi kapsamında; okulumuzun bu haftaki etkinliği 'Kendi Kitap Ayracını Tasarla' etkinliğiydi. Çocuklar severek okudukları kitaplarınI, kendi emekleriyle tamamladılar. Hayal güçlerini ve becerilerini kullanarak yaptıkları kitap ayraçlarını sanal panomuzda sergiledik. Katılan öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Şerife ÇAKIR'ında bulunduğu; Bulmaca Çozuyorum Renkleri Ögreniyorum eTwinning projesi ogretmenleri; çocuklarin, günümüz kitle iletişim araçlarının olumsuz etkilerinden korunabilmesi ve bilinçli bir etkileşim icinde olabilmeleri icin bilgilendirme yaparak brosur hazirladilar. Hazirlanan brosurleri velilere gondererek bilincli medya okur yazarliginin onemine dikkat cekmeye calistilar.Öğretmenimize bu çalışması için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz; Okuyan Denizli Projesi kapsamında  öğrenci-yazar buluşması etkinliği gerçekleştirdi. etkinliğimize konuk olan ; çocuk kitapları yazar Özge Bahar SUNAR , öğrencilere bir kitabını okudu

May

Okulumuz 4/ A sınıfı öğrencileri ve annelerinin desteği ile anneler günü için hazırlanan resim ve cümleleri öğretmenimiz Leyla SABANCIOĞLU'nun hazırladığı video.

May

Anadolu Masal Dolu eTwinning projesinde okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Leyla SABANCCIOĞLU rehberliğinde Necibe Özge BOZKURT Hikaye Analatıcısının Kendi Hikayemi Yazıyorum etkinliğine katıldılar.Öğrenci etkinliğine  diğer proje ortakları öğretmen ve öğrenciler ile katılım sağlandı.

Nis

Anadolu Masalları Sarayköy Masal Şenliğinde  okulumuz öğretmenlerinden Leyla SABANCIOĞLU Tencerecik Masalını anlatarak  katkıda bulunmuştur.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

Nis

Turizmin rengi, dili, dini ve ırkı olmadığı unutulmamalı, bütünü birleştirici bir parça olduğu daima hatırlanmalıdır. Bu amaçla her yıl 15-22 Nisan haftası Dünya Turizm Haftası olarak kutlanır.

Nis

Dünya Sağlık Haftası ile ilgili olarak 4/A sınıfı öğrencileri sınıfta öğretmenleri Leyla SABANCIOĞLU rehberliğimde pixton web 2.0 aracını kullanarak kendi avatarlarını oluşturdular. Oluşturdukları avatarlarına sağlıklı olmak denince akıllarına gelen cümleleri eklediler.